Belangrijk: batchterugroeping als voorzorgsmaatregel van een Nutramigen 1LGG -formule in Belgie

Bij Reckitt/Mead Johnson Nutrition streven we ernaar het hoogste niveau van kwaliteit en veiligheid te bereiken. Daarom hebben we de uitzonderlijke actie ondernomen om 1 batch van de dieetvoeding Nutramigen 1 LGG uit voorzorg terug te roepen vanwege het risico op kruisbesmetting met cronobacter sakazakii. De betreffende partij is onderworpen aan testen die allemaal negatief zijn gebleken voor de bacterie.

Het betrokken product: Nutramigen 1 LGG Hypoallergene Zuigelingenvoeding Poeder 400G

Batchcode

Productie datum

Vervaldatum

ZL3F6B

6 juni 2023

1 juli 2025

De batchinformatie staat vermeld onder het blik.

We kunnen ook bevestigen dat er geen andere partijen Nutramigen 1LGG  en andere producten uit het assortiment getroffen zijn en dat al deze andere producten veilig kunnen worden gebruikt. 

De gezondheid en veiligheid van baby’s is onze topprioriteit. Al onze producten ondergaan rigoureuze, toonaangevende tests en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle normen van regelgevende instanties, of deze zelfs overtreffen. Het is om deze reden dat we vertrouwen hebben in de veiligheid en kwaliteit van alle zuigelingenvoeding die we produceren.

 

Als u een blik Nutramigen met de bovengenoemde batch heeft gebruikt of in het bezit heeft, nodigen wij u uit deze terug te brengen naar de apotheek waar u deze heeft gekocht. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze consumentenservice: +32(0)24569961 of stuur ons een e-mail naar:

EUConsumerCareBE@rb.com

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en begrip.